El clàssic reixat
de les sabates d’estiu que han utilitzat durant anys els pagesos i pescadors
catalans ha evolucionat fins a crear un producte modern amb aire clàssic.
Potser és perquè
el teixit perforat està en voga, o potser perquè el vintage agrada, la qüestió
és que aquest producte ha revifat per
passar del uniforme laboral a un complement cool durant el cap de setmana.
Maians
És una marca
ubicada a Barcelona, amb fortes arrels a la Barceloneta, i que té el centre de
producció a La Rioja. Allí fabrica una sabata de qualitat amb productes
naturals i cautxú vulcanitzat. Aquesta primavera, la marca ha presentat una
col·lecció, majoritàriament masculina, en la que es barreja la modernitat amb
la tradició a un preu molt assequible.
A més, la marca
intenta transmet uns valors ecològics, tant per la proximitat de la matèria
prima com pel packaging reutilitzable que es renova cada temporada.
Producte
La col·lecció
d’home de Maians utilitza el reixat en tota varietat de sabates, tant en
oxfords, nàutics o mocassins, tots ells prenen un caràcter elegant però
informal ajudats per uns colors terra. A més, hi ha sabates sense reixat, en
les què només s’utilitza tela, en combinacions de diferents colors, i inclús hi
ha algun model en que el producte és una imitació de la palla.
 |
Mocasi |
 |
Oxford |
 |
Combinat |
 |
Amb velcro |
 |
Palla |
 |
Tela |
La varietat per a
dona és menor, tot i això el resultat és igualment recomanable. Així doncs, a
més del model Òxford amb reixa, el podem trobar en un punt calat, amb el que també és fabrica una interessant ballarina peep toe.
 |
Ballarina |
 |
Ballarina |
 |
Oxford |
 |
Oxford |
Tendència
Aquest producte
s’ha convertit en tendència, gracies a Maians i a altres marques, com Rivieras que
es centra més en el format d’espardenya amb llengüeta, oferint una gran
varietat de colors i teixits. Un altre exemple seria Aro, que ha creat la seva
versió molt semblant a l’original , canviant el producte de fabricació, que en
aquest cas serà la pell.
 |
Aro |
 |
Rivieras |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada