dijous, 27 de desembre del 2012

Els jerseis



Aquest Nadal, ha tornat a caure un jersei? Cap problema, és la temporada perfecta per lluir les noves adquisicions, i aprofitar per rescatar tots els que tenim oblidats al fons de l’armari.

No es tracta de convertir-lo en el producte estrella del nostre armari, però si que és una ajuda per crear un calorós contrast a altres tendències.

El Jersei

Es defineix com una peça de vestir exterior fins a la cintura realitzada amb gènere de punt i mànigues llargues. Depenent del tipus i la qualitat de punt, tindrem diferents jerseis, com el de punt gruixut, el de vuits, el de cachemir, el de coll girat o el de llana lleugera. Com no es tracta d’una peça central, evitarem que dugui grans dibuixos i estampats, i ens decantarem principalment per colors neutres i terra.

Tendència d’ús

Michael Kors
L’ús del jersei ens ajudarà a donar més versatilitat a peces de roba, que del contrari quedarien encasellades a ser utilitzades en moments molt concrets. Així doncs, si ens decidim per combinar un jersei de vuits amb una faldilla pèplum aconseguim reduir l’efecte lady d’aquesta segona, permetent-ne un ús més col·loquial. Aquest efecte, també és pot aconseguir amb les faldilles llapis, un resultat que ja vam trobar amb les dessuadores.


En el cas dels pantalons capris, el que aconseguim és que una peça, més aviat estiuenca, es converteixi en pròpia de l’hivern casant-se amb un jersei jaspiat. Mentre que la combinació, pantalons amples més jersei llarg el que propicia és un retorn als 70.

Balmain
Valentino
Tot i això, la combinació més aplaudida és la del contrast de teixits. Així doncs, si ens decidim a contrastar-ho amb faldilles de lluentons, blondes o daurats metal·litzats, aconseguim que una peça de roba pròpia de la nit, pugui convertir-se en l’efecte chic per una tarda de cine.

Els jerseis calats i de vuits també combinen perfectament amb cuir, mentre que els de llana fina creen una combinació realment especial amb unes faldilles de tul.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada