dimarts, 4 de desembre del 2012

Estampats geomètrics



Rememorant els papers pintats dels anys 70, les formes geomètriques es repeteixen en tot tipus de peça de roba creant un efecte psicodèlic.

Alta costura

La fórmula preferida dels dissenyadors ha estat aplicar aquests estampats en vestits pantalons o faldilla, creant un gran efecte. Així doncs, una de les que ha apostat més fermament per aquest estil ha estat Miucca Prada, tant per les llargues casaques de Prada, com pels pantalons de turmell de la segona marca, Miu Miu. Els pijames d’Stella McCartney i el look anys 20 de Marc Jacobs per a Louis Vuitton també són els llenços ideals per aquests grafismes.

Louis Vuitton
Miu Miu

Prada
Stella McCartney


Una altra peça de roba que ha assumit aquest estampat amb facilitat ha estat la faldilla tub. Així com els vestits setinats o vaporosos, i, inclús, s’ha deixat veure en granotes i dessuadores. A vegades, el total look es tant exagerat que els complements també assumeixen aquesta tendència, tant en sabates com mocadors, bosses i diademes.

Bimba&Lola
H&M


Tartan i futur

A aquest gust per les figures repetitives, s’uneixen la tendència tartan i la passió per la pota de gall que s’ha experimentat les últimes temporades. A més, dels estampats mocadors i dels artificis visuals que rememoren el surrealisme.

Tot plegat, sembla que evolucionarà la temporada que ve en línies de diferents colors, majoritariament en combinació blanc i negre, que generaran el efecte visual psicodèlic què, de moment, ens aporten els estampats geomètrics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada