dimarts, 23 de juliol del 2013

Xancles i espardenyes




El gust pel vintage ens ha portat a recuperar elements que es trobaven en els nostres més tendres records o arraconats en un ús molt concret.

Xancles

Així doncs, procedents de la infància dels 80, les xancles de goma han tornat per ser lluïdes més enllà de les piscines. I es que en aquestes sabates, a més, s’hi uneix l’actual situació del plàstic en el món de la moda.

El plàstic és un material cada cop més utilitzat per a la fabricació de sabates. Ja sigui per l’èxit de les Melisses, com per la conversió del metacrilat en un dels elements tendència d’aquesta temporada.

Les xancles les hem pogut veure en looks totalment estiuencs, com per sobre de mitjons creant un món de contrastos transgressor i vintage.

Pull&Bear

Topshop


Espardenyes

Si les cunyes d’espart ja fa molt de temps que es mouen entre les passarel·les i els aparadors més cotitzats, aquesta temporada són les encara més tradicionals espardenyes planes de tela i sola treballada les que han fet furor per a qualsevol acte estiuenc, festiu i de platja.

Plasmant les seves pròpies tendències i estils, hi ha moltes marques que han creat la seva versió. Des de Chanel fins a Stella McCartney, passant pel romàntic Valentino i inclús pel famós sabater Christian Louboutin.

A un nivell més econòmic, han estat tenyides de tots els colors de l’arc de Sant Martí per ser venudes en el canal low cost tant per home com per dona.

Chanel

Jimmy Choo

Loewe

Marc Jacobs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada