dijous, 15 de novembre del 2012

BBseis



Punt de visita del born tots els dissabte

BBseis és un nou concepte que ofereix un espai on artistes i marques poden oferir el seu producte per tal d’unir i potenciar l’art, la moda i la cultura. Així doncs, cada dissabte s’organitzaran diferents propostes per tal que es puguin donar a conèixer al públic, un públic que podrà descobrir nous estils, marques i conceptes cada dissabte.

L’espai

Situat en un local cantoner del número 6 del carrer banys vells, BBseis ofereix un ampli espai diàfan perfectament remodelat, convertint-se en un marc perfecte per a l’art i amb un gran aparador, que també el fa perfecte per a la moda.

El corner del fons està sempre reservat per a RedLips MakeupStudio, un equip de maquilladores que ofereixen serveis de maquillatge i manicura per poder sortir ja vestida i perfectament maquillada a celebrar la nit de dissabte. I no només aquest dia de la setmana, doncs aquest servei estarà disponible sempre que obri BBseis.

RedLips MakeupStudio
RedLips MakeupStudio

RedLips MakeupStudio


Exposició Delicious

Des del passat 8 de Novembre, a mode de galeria, s’hi pot trobar una exposició de fotografies de Dolores Ruíz Díaz. Delicious es composa de diferents imatges de llavis, realitzades amb una forta influència pop-up. Es tracta d’un magnífic treball en el que es representen els plaers i les pors humans mitjançant aquesta delicada i sensible part del cos, creant una intensa mirada al món actual.

Delicious de Dolores Ruíz Díaz


10 de Novembre

El dissabte passat, a més de l’exposició, contaven amb la presència de Justícia Ruano i Paulo Salinas. La dissenyadora del 080, Justícia Ruano, va oferir la seva col·lecció de tardor, en la que destacaven els elegants vestits de pedreria, magnífics per les ocasions especials d’aquest Nadal, el abrics de pèl i les peces de roba d’un roig intens.

Justicia Ruano a BBseis
Justicia Ruano a BBseis


Justicia Ruano a BBseis


Per la seva banda, Paulo Salinas presentava sabates i bosses dissenyades i fabricades per ell mateix, en les què, a més, d’un bon disseny, destaca el reciclatge de productes obsolets, com plaques bases per a les tanques de les bosses, o fragments de fusta per a uns originals tacons. Es tracta d’un producte exclusiu que es pot sol·licitar posant-se en contacte amb ell mitjançant la pàgina web.


Paulo Salinas a BBseis
Paulo Salinas a BBseis

Paulo Salinas a BBseis


Dlivingroom i més

Dlivingroom és el nom donat a la pop up store dels dissabte, de la que es pot seguir els participants a través del blog, el facebook i el twitter de BBseis. A més, s’organitzaran altres activitats relacionades amb els móns de la moda, l’art i la cultura la resta de dies de la setmana. Per exemple, la pàgina de venta on-line Out ofCage organitza una venta física el divendres 16 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada