dilluns, 12 de novembre del 2012

Blumarine, Alexander McQueen, Lanvin i Fendi, entre altres, adopten el pèl de Gucci



Gucci es va encarregar de recuperar-los i tintar-los l’any passat, i aquest any continuen, en tons naturals, fluor i blanc natural..

El pèl es pot trobar creant peces senceres, o en fragments i complements. En qualsevol cas, crea una sensació de sofisticació sense perdre la versatilitat de poder ser lluïda en qualsevol moment de dia. Per un look sensacional, s’ha de tenir en compta que una de les característiques principals d’aquest tipus de roba és que són molt voluminoses i, per tant, que s’ha de combinar amb una vestimenta cenyida al cos.

Abrics i capes

La majoria dels abrics són tres quart. Calents i suaus, són peces de roba que transmeten una sensació de distinció a qualsevol look, inclús a un estilisme de texans, brusa i botes altes. Pel que fa a les capes, acostumen a ser capelines de màniga tres quarts i llarg per sobre la cintura. Perfectes per acompanyar un vestit de nit.

Per a les més agosarades, podrem trobar el fluor tenyint el pèl o utilitzant ratlles de colors simulant ser diferents tipus de pèl. El blanc nuclear també serà habitual per a poder donar una sensació gèlida.

Bimba&Lola
Blanco

Mango
Uterqüe


Armilles

Una de les opcions més utilitzades en l’street style és l’armilla de pèl, llarga fins al maluc, aquesta accepta ser utilitzada amb un cinturó gran a la cintura, imitant l’estil d’Hervé Léger. Aquesta opció la podem trobar amb pèl llarg, com en el cas dels abrics, o amb pèl tricotat, el que convertirà l’armilla en una peça de roba més lleugera i menys voluminosa.

Mango
Blanco


Complements

Les estoles de pèl són una de les opcions que accepta millor el color, doncs no es tan arriscat com en una peça més gran i aporta el glamour esperat a qualsevol look. Les estoles convertides en colls han aparegut en gairebé totes les marques low cost. I, inclús, existeix l’opció de lluir punys de pèl per complementar abrics de llana.


H&M

Zara

Bimba&Lola

Pèl natural o sintètic?

Triem la peça que triem per lluir un elegant producte de pèl, la podrem trobar tant en pèl sintètic com en pèl natural, això ja és decisió del consumidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada