dijous, 13 de desembre del 2012

Del vellut al velvet

La lenta recuperació d’un teixit clàssic.
Segurament, el tuf ranci d’aquest suau teixit és el que fa que la seva popularitat no hagi augmentat tant com presagiava la forta aposta de les passarel·les. Tot i això, s’apropa el Nadal, i ja sigui per un càlid vestit en la jornada més familiar de l’any, com per un elegant complement en la nit més llarga, el vellut és convertirà en l’anima de la festa.
Balmain
Dolce&Gabbana
Ralph Lauren
Lanvin






 






No només vestits
 
Blanco
El vellut s’ha combinat perfectament amb la tendència mirinyac per crear elegants vestits per a aquestes festes, però el vellut s’ha apuntat a altres opcions. Una de les més aplaudides és el blazer, de fet aquesta opció és tan valida per home com per dona, i ajuda a pujar el chic de qualsevol look de pantalons.
Zara
Una possibilitat que combina el clàssic i el modern creant un contrast interessant és l’opció legging. Perfecte, per combinar amb una part de dalt brillant. A més, es poden trobar tota mena de complements, com bosses, sabates, des dels oxford fins a les sandàlies.


Combinació de teixits

Zara
Alguns dels vestits més interessants són aquells que combinen diferents teixits, ja sigui amb delicades puntes i blondes, per augmentar l’elegància. Amb elements brillants, com el lamé, per fer-lo més elegant, o amb transparències per aportar un toc sexi.
Zara inclús ha creat una opció en que crea un efecte Slim, mitjançant el canvi de teixit. Molt interessant per evitar vestir roba de punt que cenyeix més.

Mango

Vellut amb vellut
A pesar d’haver trobat bones parelles de ball, el vellut és un teixit que no ho necessita, doncs es combina perfectament amb ell mateix. Així doncs, no hi ha problema en utilitzar un estilisme on la vestimenta i els complement emprin aquest mateix teixit.
De fet, una de les opcions més exitoses han estat els vestit pantaló sencers, és a dir, on l’americana i els pantalons són de vellut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada