Pàgines

dijous, 18 d’abril del 2013

La mas mona, una opció de lloguer




El lloguer és l’opció més econòmica per vestir models de passarel·la.

Cada cop més, el lloguer de vestits i complements és una opció que es va consolidant a l’hora de decidir la vestimenta per a un esdeveniment.

La mas mona

La mas mona és una empresa de lloguer que ofereix la possibilitat de llogar marques com Amaya Arzuaga, Valentino o Just Cavalli, entre altres. A més, de vestits ideals per a tota mena d’esdeveniment, ofereixen complements com bosses i cinturons.

A més, destaquen els barrets i tocats de Gina Foster. Perfectes per a bodes.

Amaya Arzuaga
Gina Foster

Funcionament

Del ventall de possibilitats de la web, es poden reservar els vestits i complements amb 3 mesos d’anel·lació. La comanda es pot rebre en qualsevol lloc de la península el dia escollit, i el lloguer és vàlid durant 4 dies.

En cas de dubte amb la talla, es poden sol·licitar dues talles al mateix preu. A més, si no s’adequa, es pot retornar només pagant el cost del transport. Aquest cost és de 12 € i cobreix tant l’entrega com el retorn.

Després d’aquests 4 dies, es retorna en la mateixa caixa i dins d’una bossa que ja arriba amb el paquet. Tot i què, a l’arribada el producte està net i planxat, es pot retornar sense passar per la tintoreria.

Angel Schlesser
Marc Jacobs

Miguel Palacios
Llogues producte de moda habitualment?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada