Pàgines

dimarts, 16 d’abril del 2013

Metacrilat



L’efecte velat de la vestimenta ha traslladat les transparències als complements.

Així doncs, tant bosses com sabates de metacrilat han arribat a les passarel·les i passen de mica en mica al carrer, per convertir la transparència en el complement.




Metacrilat
Clutch Metacril·lat - Gucci

El metacrilat és un polímer derivat de l’àcid metacrílic caracteritzat per tenir la major transparència de tots els polímers existents. Es va desenvolupar l’any 1928 i va veure la llum comercialment el 1933 als EUA.

Aquest plàstic és l’element de moda de la temporada, transformant-se en bosses, sabates i joies. El efecte aconseguit és el d’una total transparència que deixa veure els peus o allò que dúiem a la bossa.

Ús del plàstic

En el cas de les sabates, en molts casos es tractarà de complementar el disseny de les sabates. És a dir, en sabates opaques s’hi crearan zones transparents o tacons i ribets d’aquest material. 


Metacril·lat - Manolo Blahnik



Tacons metacril·lats - Charlotte Olympia



Sabates - Christian Louboutin
Sabates - Christian Louboutin

Sabates metacril·lat - Mas34







































Sabates - Stella McCartney






























 
En canvi, en les bosses es tendeix més a un producte totalment transparent. I, moltes marques s’hi han apuntat tant en clutches com en bosses gran. A vegades amb el plàstic transparent i en altres casos incorporant color al metacrilat. Si no es vol mostrar tot el que duem en el clutch, existeix la possibilitat de bosses interiors, que a més ens permeten donar una gran versatilitat al producte.



Clutch - Valentino
Clutch Metacril·lat - Charlotte Olympia


































Les marques que han apostat més fort a pel metacril·lat al incorporar-lo a la passarel·la han estat Gucci i Valentino, tot i que grans marques sabateres com Manolo Blahnik, Louboutin i Charlotte Olymplia també l’han fet seu. A més, destaquem els fantàstics collars i braçalets de Dior.




Sabates - Valentino
Polsera - Valentino




Collar - Dior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada