dijous, 30 de maig del 2013

Cannes 2013



Com cada any, el festival de cinema s’ha convertit en una gran passarel·la en el que es graduen les col·leccions de les marques més cobejades del món.

Dior

Les propostes de Raf Simons per a Dior han estat algunes de les creacions més admirades. Així doncs, el dissenyador belga es va consolidant cada cop més en la seva posició en la maison francesa aconseguint l’admiració de la crítica i del públic.

Algunes de les actrius que han triomfat amb Dior han estat Nicole Kidman, Carey Mulligan i l’incondicional Marion Cotillard.

Nicole Kidman - Dior
Carey Mulligan - Dior

Marion Cotillard - Dior
Marion Cotillard - Dior





Grans dives

Precisament, Marion Cotillard ha estat una de les grans dives d’aquesta edició de Cannes. No només ha lluït peces de Dior, si no que també s’ha deixat veure amb models més arriscats d’Alexander McQuee.


Marion Cotillard - Alexander McQueen

Marion Cotillard - Beradi

Nicole Kidman ha estat jurat d’aquesta edició del festival, per tant, s’ha passejat en gairebé totes les estrenes i la veritat és que ho ha fet a un gran nivell, que no havia assolit en els últims anys. Així doncs, ha defensat perfectament Dior, Valentino, Wren Scott i Chanel.

Nicole Kidman - Valentino
Nicole Kidman -Wren Scott

Nicole Kidman -Chanel


Com a francesa, Audrey Tautou s’ha passejat pel certamen amb una gran naturalitat, que ha convertit en elegància gràcies a la seva delicadesa i elegància.
 


Audrey Tautou
Audrey Tautou - Lanvin

Audrey Tautou - Valentino
Audrey Tautou - Yiqing Yin


Blanc i negre

Els llargs vestits blancs s’estan convertint en un habitual d’aquest tipus d’esdeviment, mentre els negre han estat sempre un basic. Ara el contrast d’aquests dos color es combinen sovint entre sí, ja sigui de la mà de Dior com de Chanel.

Carey Mulligan - Vionnet
Emma Watson - Chanel

Joan Smalls - Emilio Pucci
Lea Seydoux - Maxime Simoens

Sara Forestier - Giambattista Valli
Zoe Saldana - Emanuel Ungaro

Zhang Ziyi


Zhang Ziyi

Aquesta última, Zhang Ziyi ens ha deixat un repertori mereixedor d’una referència especial. Doncs, l’actriu xinesa ha defensat des d’un Dior de pantalons combinat a un tall de cabell curt fins a un impressionant Carolina Herrera combinat amb un fantàstic collar de Chopard i un elegant recollit. Això sí és versatilitat.


Zhang Ziyi - Carolina Herrera
Zhang Ziyi - Chanel

Zhang Ziyi - Christian Dior
Zhang Ziyi - Elie Saab

Zhang Ziyi - Giambattista Valli

Zhang Ziyi - Christian Dior

Brilli brilli

Una altra tendència que s’ha evidenciat és la passió pels brillants i els metal·litzats, així doncs alguns dels models més espectaculars es podrien incloure en aquest apartat. Com algun Elie Saab, que no pot faltar en cap catifa vermella. Algunes creacions italianes, com les de Pucci i Roberto Caballi, sempre tendint cap al daurat. Així com, els vestits amb aplicacions de Givenchy i Prada.

Jessica Biel, en canvi, va posar l’efecte brillant i el centre d’atenció del seu look en un fantàstic collar de Bulgari. Mentre, el Louis Vuitton de Lea Seydoux mantenia el brillants en la part inferior del vestit. Mila Jovovich amb un Chanel i Zoe Saldana de Valentino apostaven per estils florals molt diferents.




Jessica Biel - Marchesa
Jessica Chastain - Givenchy

Lea Seydoux - Louis Vuitton
Milla Jovovich - Chanel

Milla Jovovich - Chanel
Olivia Palermo - Roberto Cavalli

Petra Nemcoba - Emilio Pucci
Petra Nemcova - Elie Saab

Uma Thurman - Versace
Zoe Saldana -  Valentino



En el photocall

Mentre que els vestits llargs acostumen a arrossegar-se per sobre de la catifa vermella, els pantalons i els vestits curts fan acte de presència majoritàriament en el photocall, convertint-lo en un moment més casual i distès amb la premsa. Ja hem vist algunes de les millors, com el Valli de Zhang Ziyi o un dels meus looks preferits, el dolç Valentino d’Audrey Toutou.

Altres que han triomfat en aquest petit format han estat Carey Mulligan amb una granota de Baleciaga i un vestit de Chloé. A més, va triomfar la joventut de les noies de “The Bling Ring” de Coppola, entre les que s’inclou Emma Watson, i la sòbria elegància de Kirsten Scott Thomas.


Carey Mulligan - Balenciaga
Carey Mulligan - Chloé

Claire Julien - Balmain
Emma Watson - Christopher Kane

Kirstin Scott Thomas - Giambattista Valli
Taissa Farmiga -Alberta Ferretti




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada