dimarts, 4 de juny del 2013

Riccardo Tisci

L’home del moment en el món de la moda.

El dissenyador ha guanyat un dels premis de CFDA, i a més, va ser l’amfitrió de la gala del Met dedicada al Punk. És per tot això, i pels seus últims èxits com a màxim responsable dels dissenys de Givenchy que està gaudint d’una gran popularitat.

Qui és Riccardo Tisci?

Riccardo Tisci
El 1974, Riccardo Tisci va néixer a la població italiana de Taranto en el si d’una família de 8 germanes. Aquesta curiositat, l’ha remarcat la causa de la seva visió romàntica i sensual de la vida.
 
Als 17 anys deixa Itàlia per anar a estudiar al prestigiós Central Saint Martins de Londres. Després de graduar-se l’any 1999 torna a treballar al seu país natal en diferents empreses, com Antonio Berardi, Coccapani, Puma and Ruffo Research. Fins que el 2004, presenta la seva primera col·lecció sota el seu nom a Milà.

El febrer del 2005, el jove dissenyador italià es converteix en el nou director creatiu d’una de les cases mes prestigioses de Paris, Givenchy. Des que Tisci és la responsable de les creacions d’aquesta maison, tant les ventes com el reconeixement de la marca han anat en augment. 

Estil de Tisci

El dissenyador italià es conegut per les seves col·leccions sensuals, fosques i gòtiques que combinen romanticisme amb lo primitiu. Les seves col·leccions per a Givenchy mesclen influencies, generes, teles, estampats i siluetes

Algunes de les celebrities que han sucumbit al seu estil han estat Cristina Ricci, Vodianova i Madonna, de qui ha dissenyat els vestuaris d’algunes de les seves actuacions. Últimament, l’actriu Rooney Mara s’ha convertit en la seva fosca musa. A més, ha dedicat el seu talent al dibuix, la maquetació i el disseny de cobertes de discs, com el primer àlbum de Kanye West and Jay-Z.

Givenchy

Des de que Tisci és el director creatiu de Givenchy, aquesta ha reforçat la seva popularitat i ha augmentat ventes. L’any passat van prendre la difícil decisió de no desfilar l’alta costura durant la setmana de la moda de Paris. Tot i això, les imatges de les seves col·leccions continuen sent de les més esperades, i els seus vestits els més admirats de les moquetes vermelles.


Tardor - Hivern 2010/2011

Tardor - Hivern 2011/2012

Tardor - Hivern 2012/2013

Primavera - Estiu 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada