dimarts, 16 de juliol del 2013

080 Barcelona Fashion Primavera – Estiu 2014: Part III



La intensa jornada de dimecres va transcórrer entre les desfilades de Schipper/Arques, Natalie Capell, Alexis Reyna, Juan Pedro López i CeliaVela.

Schipper/Arques

L’efecte calidoscopi estampa la majoria de la col·lecció. Ho fa en jerseis de punt i en vestits vaporosos fins al genoll. En el cas dels vestits rígids, s’adornen amb el detall original d’un escot Balenciaga.

L’efecte visual de la reflexió es veu multiplicat en el cas de de vestits per sobre de pantalons que tenen el mateix estampat. I en el cas dels jerseis de punt la reflexió de l’aigua es veu emfatitzada amb leggins de lluentons.

A més dels lluentons, l’efecte metal·litzat es troba en els teixits plata que es combinen amb el nude.

Schipper/Arques
Schipper/Arques

Schipper/Arques
Schipper/Arques



Natalie Capell

Siluetes llargues que recorden titelles d’un altre temps són la base sobre la que reposen brodats, tuls i setins per tal de crear diferents vestits que es mouen a ritme d’acordió. En tons terra, granats, verds i grisos, les múltiples capes de tuls i sedes creen efectes tornassolats en els lànguids vestits.


Natalie Capell
Natalie Capell

Natalie Capell
Natalie Capell


Alexis Reyna

La inspiració nipona i altres més mundanes com la del futbol creen una col·lecció amb molt de volum. Així doncs, les jaquetes i abrics XXL, juntament amb americanes XXL i els kimonos, creen formes arrodonides que es combinen amb pantalons amples i vestits de punt. Les dessuadores també tenen aquestes formes rodones, doncs són principalment rígides. El contrast el posa la rigidesa del plàstic amb el que es creen vestits i faldilles.

El futbol es deixa veure en barreges estridents de teixits i colors, i en vestits samarreta. 

Alexis Reyna
Alexis Reyna

Alexis Reyna
Alexis Reyna


Juan Pedro López

Sens dubte aquesta va ser la col·lecció més sofisticada i elegant. Inspirada en Santorini crea siluetes del anys 60 en blancs, negres i roses.

La faldilla en A es creada tant en flors roses 3D, com en ratlles blanques i negres. En el cas del negre, es tracta d’un negre brillant. Un brillant que també va aparèixer en daurat. A més, de les faldilles en A, els vestits tub, i els conjunts camisa pantaló, s’escolen elements tendència com el bandeau, els shorts, la bomber i els vestits camisers.

A destacar, els elegants abrics de primavera, i els vestits llargs que tenen la seva versió vaporosa i la rígida.

Juan Pedro López
Juan Pedro López

Juan Pedro López
Juan Pedro López



Celia Vela

La dissenyadora inspira la seva col·lecció en les tres fades que apareixen en el somni de la seva filla. Un estampat setinat dóna lloc a tres grups de color. El blanc que en punt i organdís es combina amb puntes daurades, el blau que setinat juga als volums i les transparències i el roig que incorpora els teixits fluids.

Per acabar un piqué florejat es combina amb setins daurats per a la dona i amb tartan blau marins per a l’home. El daurat crea granotes i vestits per donar per acabada la col·lecció. 

Celia Vela
Celia Vela

Celia Vela
Celia Vela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada