dijous, 18 de juliol del 2013

080 Barcelona Fashion Primavera – Estiu 2014: Part IV


Yiorgos Eleftheriades, Justicia Ruano i Josep Abril van ser el preàmbul a l’entrega de premis i la desfilada de la guanyadora de l’edició anterior, Miriam Ponsa.

Yiorgos Eleftheriades

Les peces estructurades de línies rectes en colors terra han creat una col·lecció suau i elegant. Entre el beix i el marró s’intercalen el lila, el blau pastel i el rosa, fent més suau encara la combinació de diferents capes. I l’elegància es potencia amb transparències i setinats.

Per a home, els petos i les bermudes s’intercalen amb la superposició de bermudes i pantalons. Mentre que per la dona, destaquen els pantalons bicolor i les faldilles fins al genoll.

Per acabar, un joc de blanc i negres creen interessant formes i estampats.


Yiorgos Eleftheriades
Yiorgos Eleftheriades

Yiorgos Eleftheriades
Yiorgos Eleftheriades


Justicia Ruano

El groc i el blanc, juntament amb el rosa pal i el plata es combinen en transparències, brillants i setinats per crear una col·lecció fresca i femenina.

La varietat de la proposta ve donada pel ventall de teles, com estampats geomètrics, blondes, organdís i metal·litzats, que creen des de rígids vestits curts a granotes, passant per conjunts pantaló i llargs vestits de serrells.

Justicia Ruano
Justicia Ruano

Justicia Ruano
Justicia Ruano

Josep Abril

Els foscos vestits pantaló per a home de Josep Abril es veuen envaïts per un verd aigua més primaveral. A més, arrisca amb la introducció de la faldilla masculina, ja sigui en solitari o en superposició. I, sobretot, en els conjunts que resulten artificis visuals. Per una banda són una cosa i una de diferent per una altra.

Les levites, els abrics llargs i les armilles fins al maluc fan les siluetes més llargues, tot i què també hi ha lloc per a les caçadores.

Josep Abril
Josep Abril

Josep Abril
Josep Abril
Més fotos de Josep Abril

Miriam Ponsa

Els raiers i l’aigua són la base de la col·lecció de la guanyadora de l’edició anterior. Així doncs, el verd aigua torna a ser protagonista, i amb ell les teles fluides que creen llargues faldilles. També el marró de la fusta tenyeix pantalons i caçadores.

A més, els diferents reixats de les xarxes que utilitzen els raiers per subjectar els troncs també serveixen per adornar pantalons i crear jerseis.

Les transparències de gases i organdís, el tartan, el plàstic i les superposicions també fan acte de presència en aquesta col·lecció. 
 
Miriam Ponsa
Miriam Ponsa

Miriam Ponsa
Miriam Ponsa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada